Pizzaholdak fetával és paprikával
0 Bewertungen
- 10 perc
- 200 °C
- 180 °C
- 15 perc
Hozzávalók:
- 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
- 150 g feta apróra kockázva
- 1/2 piros paprika apróra kockázva
- 1 szál újhagyma vékonyra karikázva
- Oregánó és kakukkfű finomra aprítva
- Olívaolaj a kenéshez
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A tésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki tepsire, kb. 10 cm átmérőjű szaggatóval szúrjunk ki belőle köröket.
-
Lépés 3
Az körök egyik felére tegyünk fetát, paprikát és újhagymát, zöldfűszerekkel szórjuk meg. A tésztaszéleket kevés vízzel kenjük meg, hajtsuk félbe, nyomkodjuk össze. Félhold alakú táskákat kapunk.
-
Lépés 4
A félholdakat olívaolajjal kenjük meg, előmelegített sütőben alsó sínen kb. 10 perc alatt süssük készre.
Tipp
A feta-paprika variáció helyett próbáljuk ki mozzarellás-paradicsomos töltelékkel is, ebben az esetben zöldfűszernek válasszuk a bazsalikomot.