Nyuszi leveles tésztából

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 8-10 perc
  • 210 °C
  • 190 °C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók Hozzávalók:

A töltelékhez:

  • Pár ek. mogyorókrém
  • Pár ek. sárgabaracklekvár

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 210°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    Mindkét csomag tésztát tekerjük ki a sütőpapírral együtt, nyusziformájú kiszúróval szaggassuk ki a nyuszikat és felvert tojással kenjük meg.

  3. Lépés 3

    A maradék tésztából készítsünk stanglikat, szintén kenjük meg tojással.

  4. Lépés 4

    Előmelegített sütőben a tésztát középső sínen süssük kb. 8 - 10 percig.

  5. Lépés 5

    Miután kihűlt, a nyuszikat kenjük meg kevés mogyorókrémmel és baracklekvárral, és ragasszunk a tetejére egy másik nyuszit.

  6. Lépés 6

    Porcukorral megszórva tálaljuk.

Tipp

Mogyorókrém helyett csokikrémet is használhatunk.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!