Sajtkrémes, gyümölcsös korongok
0 Bewertungen
- 10-12 perc
- 220 °C
- 200 °C-on
- kb. 10 perc
Hozzávalók Hozzávalók 4 db-hoz:
- 1 cs. Tante Fanny friss linzertészta 300 g
- 100 g krémsajt
- 1 ek cukor
- ½ kávéskanál mandula aroma
- 200 g vegyes gyümölcs darabolva
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220 °C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A Tante Fanny friss linzertésztából szaggassunk 4 db 10 cm átmérőjű kis korongot.
-
Lépés 3
A tésztát sütőpapírral együtt helyezzük kivajazott sütőformába, majd az előmelegített sütőben kb. 220 °C-on 10 - 12 perc alatt süssük aranybarnára.
-
Lépés 4
A krémsajtot keverjük össze 1 evőkanál cukorral és a mandula aromával. A sajtkrémet kenjük a kisült tésztákra.
-
Lépés 5
A süteményt gazdagon rakjuk meg gyümölccsel és tálaljuk!
Tipp
A friss gyümölcsök tetejére szeletelt mandulát vagy pisztáciát is szórhatunk!