Hesseni hagymás pizza

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 20 - 30 perc
  • 210 °C
  • 190 °C
  • kb. 20 perc

Hozzávalók Hozzávalók 2-4 főre:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A pizzatésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki tepsire, a tésztaszéleket hajtsuk fel, hogy a massza ne folyhasson ki.

  3. Lépés 3

    A tojást verjük fel, keverjük hozzá a krémtejszínt és a hagymát, fűszerezzük, és öntsük a pizzatésztára.

  4. Lépés 4

    A zsemlemorzsával összekevert szalonnakockákat szórjuk a hagymás masszára.

  5. Lépés 5

    Előmelegített sütőben kb. 20 - 30 perc alatt süssük készre.

Tipp

Húsosabb szalonnát válasszunk a pizzánkra, hogy még finomabb legyen!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!