Ananászos – sonkás pizzacsigák
0 Bewertungen
- 18-20 perc
- 200 °C
- 180 °C
- kb. 10 perc
Hozzávalók Hozzávalók 12 tekercshez:
- 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
- 4 ek pizzaszósz
- 1 konzerv ananász kockázva
- 200 g sonka apróra vágva
- 2 fej hagyma apróra vágva
- 80 g pizzasajt reszelve
- 2 ek petrezselyem aprítva
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A kitekert pizzát a pizzaszósszal kenjük meg úgy, hogy a széleken 1-1cm -t hagyjunk szabadon.
-
Lépés 3
A sonkát, hagymát, ananászdarabokat, pizzasajtot és petrezselymet rétegeljük a pizzaszószra, a széleken 2 cm-t hagyjunk szabadon.
-
Lépés 4
A sütőpapír segítségével tekerjük fel a tésztát és vágjuk 2cm -es szeletekre.
-
Lépés 5
A pizzacsigákat sütőpapírral bélelt tepsiben süssük, amíg aranysárga nem lesz.
Tipp
Előre is elkészíthetjük, de tálalás előtt kicsit melegítsük meg sütőben.