Ananászos – sonkás pizzacsigák

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 18-20 perc
  • 200 °C
  • 180 °C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók Hozzávalók 12 tekercshez:

  • 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
  • 4 ek pizzaszósz
  • 1 konzerv ananász kockázva
  • 200 g sonka apróra vágva
  • 2 fej hagyma apróra vágva
  • 80 g pizzasajt reszelve
  • 2 ek petrezselyem aprítva

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A kitekert pizzát a pizzaszósszal kenjük meg úgy, hogy a széleken 1-1cm -t hagyjunk szabadon.

  3. Lépés 3

    A sonkát, hagymát, ananászdarabokat, pizzasajtot és petrezselymet rétegeljük a pizzaszószra, a széleken 2 cm-t hagyjunk szabadon.

  4. Lépés 4

    A sütőpapír segítségével tekerjük fel a tésztát és vágjuk 2cm -es szeletekre.

  5. Lépés 5

    A pizzacsigákat sütőpapírral bélelt tepsiben süssük, amíg aranysárga nem lesz.

Tipp

Előre is elkészíthetjük, de tálalás előtt kicsit melegítsük meg sütőben.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!