Gombás pizzatekercs

Gombás pizzatekercs

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 15-20 perc
  • 210 °C
  • 190 °C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók Hozzávalók 4 rúdhoz:

  • 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
  • 1 kis pohár tejföl
  • 35 dkg gomba apróra vágva, átsütve
  • 5 dkg ementáli sajt reszelve
  • 1 tojás
  • 1 ek petrezselyem aprítva
  • Só, bors ízlés szerint
  • 1 gerezd fokhagyma aprítva
  • Olívaolaj a kenéshez

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 210°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tejfölt keverjük simára és adjuk hozzá a többi összetevőt, és jól dolgozzuk össze.

  3. Lépés 3

    A pizzatésztát 4 egyenlő részre vágjuk fel. A masszát kenjük rá és tekerjük fel.

  4. Lépés 4

    Olívaolajjal kenjük meg és előmelegített sütőben 210 °C-on kb 15-20 percig süssük készre.

Tipp

Petrezselyem helyett használhatunk friss snidlinget is felaprítva a töltelékbe!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!