Pizzaropogós
0 Bewertungen
- 10-15 perc
- 200 °C
- 180 °C
- kb. 10 perc
Hozzávalók Hozzávalók kb 20 db-hoz:
- 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
- 1 ek köménymag
- 1 ek mandula darabolva
- 1 ek mák
- 1 ek napraforgómag hámozva
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A Tante Fanny friss pizzatésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki, és vágjuk 6x6 cm-es négyzetekre.
-
Lépés 3
A tésztalapokat szórjuk meg köménymaggal, mandulával, mákkal és napraforgómaggal, és tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe.
-
Lépés 4
Előmelegített sütőben középső sínen 10-15 perc alatt süssük aranysárgára.
-
Lépés 5
Vegyük ki a tepsiből, kicsit hagyjuk hűlni, és még melegen tálaljuk.
Tipp
Mediterrán fűszerezésű paradicsomos, vagy tejfölös-fokhagymás mártogatóssal tálaljuk!