Színes pizzasarkok
0 Bewertungen
- 10 perc
- 220 °C
- 200 °C
- 15 perc
Hozzávalók:
- 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
- 500 g gomba megpucolva, vékonyra szeletelve
- 50 g szalámi szeletelve
- 50 g sonka apróra vágva
- 1 gerezd fokhagyma finomra aprítva
- 1 szál újhagyma felkarikázva
- 1 ek kapribogyó
- 5 szardellafilé
- 1 kis tonhal konzerv
- 250 g mozzarella apróra kockázva
- 100 g ementáli reszelve
- 1 tk oregánó
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220 °C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A pizzatésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki tepsire, pizzaszósszal kenjük meg, és halmozzuk rá a felsorolt hozzávalókat: a halat és szalámit külön-külön, szétválasztva tegyük a pizzára, szórjuk meg sajttal és oregánóval.
-
Lépés 3
Előmelegített sütőben alsó sínen, kb. 10 perc alatt süssük készre.
-
Lépés 4
Háromszögekre vágva tálaljuk.
Tipp
Kapribogyó helyet olívabogyóval is elkészíthetjük a pizzát, csak mindenképpen magozottat használjunk!