Pikáns pizzasarkok fenyőmaggal
0 Bewertungen
- kb. 8 - 10 perc
- 220 °C
- 200 °C
- 10 perc
Hozzávalók Hozzávalók 4 sarokhoz:
- 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
- olívaolaj
- 2 kis gerezd fokhagyma aprítva
- 5 ek pizzaszósz
- Friss kakukkfű levelei
- Só, bors ízlés szerint
- 1 kis fej hagyma finom csíkokra aprítva
- 50 g fenyőmag
- parmezán reszelve
- Néhány szál Rukkola
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220 °C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
Az olívaolajat keverjük össze fokhagymával, majd ezzel kenjük meg a tésztát, kenjük rá a pizzaszószt, szórjuk meg hagymával és fenyőmaggal, sózzuk és borsozzuk.
-
Lépés 3
Előmelegített sütőben alsó sínen kb. 8 - 10 percig süssük.
-
Lépés 4
Tálalás előtt szórjuk meg parmezánnal és rukkolával.
Tipp
Ha nincs otthon pizzaszószunk, piros pestot is használhatunk helyette, ami jól passzol a fenyőmaghoz!