Szalonnás – hagymás pizza
0 Bewertungen
- 20 perc
- 210 °C
- 190 °C
- kb. 15 perc
Hozzávalók Hozzávalók 4 főre
- 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
- 150 g szalonna kockára vágva
- 125 g krémtejszín
- 2 kis fej hagyma karikákra vágva
- bors őrölve
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 250°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A tésztát egyenesen a tepsibe tekerjük ki, a széleit hajtsuk be, majd a krémtejszínnel kenjük meg, és őrölt borssal szórjuk meg.
-
Lépés 3
Helyezzük rá a hagymakarikákat és a kockára vágott szalonnát.
-
Lépés 4
Előmelegített sütőben alsó sínen kb. 20 percig süssük.
Tipp
Különböző hagymákat is használhatunk, fehéret, vöröset, lilát, de akár póréhagymát is!