Tonhalas pizza
0 Bewertungen
- kb. 13 - 15 perc
- 220° C
- 200° C
- kb. 15 perc
Hozzávalók Hozzávalók 4 főre:
- 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
- 1 szál póréhagyma karikákra vágva
- 250 g tejföl
- 1 tk kakukkfű morzsolva
- 2 doboz tonhalkonzerv lecsepegtetve
- Só, bors ízlés szerint
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A tejfölt és a kakukkfüvet keverjük össze, sóval és borssal ízesítsük.
-
Lépés 3
A tonhalat villával törjük össze.
-
Lépés 4
A tésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki, fektessük tepsire, kenjük meg a tejfölös masszával, majd halmozzuk rá a hagymakarikákat és a tonhalat.
-
Lépés 5
Előmelegített sütőben alsó sínen kb. 13 - 15 perc alatt süssük ropogósra.
Tipp
Tejfölös alap helyett használhatunk paradicsomos alapot vagy pizzaszószt is!