Hurkás – savanyúkáposztás zsákocskák

Hurkás – savanyúkáposztás zsákocskák

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 15 perc
  • 170 °C
  • 150 °C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók Hozzávalók 10 zsákocskához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 170° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    Minden tésztalapot felezzünk el, hajtsunk félbe, így négyzetet kapunk. A széleket tojásfehérjével kenjük meg.

  3. Lépés 3

    Minden négyzet közepére tegyünk egy-egy hurkaszeletet, erre tegyünk 1 evőkanál savanyúkáposztát.

  4. Lépés 4

    A tésztasarkokat húzzuk fel és formázzunk kis zsákokat. Helyezzük sütőpapírral bélelt tepsibe, majd olvasztott vajjal locsoljuk meg.

  5. Lépés 5

    Előmelegített sütőben alsó sínen kb. 15 percig süssük. Forrón tálaljuk.

Tipp

Tálaljuk a zsákocskákat a következő öntettel: 250 g tejfölt keverjünk össze 1 gerezd aprított fokhagymával és finomra vágott fűszernövényekkel (petrezselyem, kakukkfű, oregáno), sóval és borssal ízesítsük.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!