Juhsajtos tekercsek

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 3-4 perc
  • Forró olajban
  • kb. 15 perc

Hozzávalók Hozzávalók kb. 30 tekercshez:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A juhsajtot a joghurttal és olívaolajjal keverjük ki, hogy egy könnyen kenhető krémet kapjunk. Petrezselyemmel, borssal, paprikával és fokhagymával ízesítsük.

  3. Lépés 3

    A tésztalapokat olajjal kenjünk meg, és vágjuk három csíkra.

  4. Lépés 4

    A tésztacsík alsó részére tegyünk 1 - 1 kanál tölteléket, majd tekerjük fel a tésztát, a széleket jól nyomjuk össze.

  5. Lépés 5

    Serpenyőben, forró olajban süssük aranybarnára.

  6. Lépés 6

    Konyhai itatóson csepegtessük le, és rögtön tálaljuk.

Tipp

Figyeljünk az olaj hőmérsékletére, hogy a tészta ne szívjon magába túl sok olajat. Zsírszegény változathoz a tekercseket ne olajban, hanem 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 15 percig süssük. Előtte kevés napraforgóolajjal kenjük meg a tésztát.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!