Ribizlitorta

Ribizlitorta

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 35 - 40 perc
  • 170 °C
  • 150 °C
  • 10 perc

Hozzávalók Hozzávalók 1 tortához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 170°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    Keverjük össze a krémtejszínt a kristálycukorral, tojásokkal és csipet sóval.

  3. Lépés 3

    A tésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki, és sütőpapír nélkül egy teflon serpenyőre helyezzük, előtte a serpenyőt kenjük meg vajjal, majd a tölteléket kenjük a tésztára, és szórjuk meg ribizlivel.

  4. Lépés 4

    Előmelegített sütőben 170 °C-on kb. 40 percig süssük készre.

Tipp

Olyan serpenyőt használjunk, amelynek a nyele nem műanyag vagy fa, hanem fémből van.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!