Krémes szeletek bogyós gyümölcssel

Krémes szeletek bogyós gyümölcssel

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 15 - 20 perc
  • 200 °C
  • 180 °C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók Hozzávalók 10 db-hoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki tepsire.

  3. Lépés 3

    A tésztát vágjuk 20 egyforma nagyságú téglalapra.

  4. Lépés 4

    10 téglalapot szurkáljunk meg villával.

  5. Lépés 5

    A maradék 10 lapot felezzük el, tojással kenjük meg, mandulával szórjük meg, majd a tésztalapokat előmelegített sütőben kb. 15 - 20 perc alatt süssük aranybarnára.

  6. Lépés 6

    A vaníliakrémet vigyük fel a tésztalapokra, majd halmozzuk rá a gyümölcsöket, és erre tegyük a cukrozott felső lapokat.

Tipp

Természetesen a vaníliás krém helyett gyümölcsös krémet is felhasználhatunk.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!