Langalló
0 Bewertungen
- 15 - 20 perc
- 190 °C
- 170 °C
- kb. 30 perc
Hozzávalók Hozzávalók 4 főre:
- 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
- 1 nagy pohár tejföl
- 5 gerezd fokhagyma aprítva
- 2 fej lilahagyma kockára vágva
- 15 dkg bacon szalonna kockákra vágva
- bors
- 8 dkg sajt reszelve
- 8 dkg füstölt sajt reszelve
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 190°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A tejfölhöz keverjük a zúzott fokhagymát és ízlés szerint borsozzuk.
-
Lépés 3
A friss pizzatésztát tekerjük ki egy tepsire.
-
Lépés 4
A tésztát kenjük meg a tejföllel, szórjuk meg a felkockázott szalonnával és a kockákra vágott lila hagymával.
-
Lépés 5
A kétféle reszelt sajtot keverjük össze és szórjuk a töltelékre, majd előmelegített sütőben süssük szép pirosra.
Tipp
Szeletekre vágva még melegen tálaljuk. Meglocsolhatjuk a tetejét friss sózott tejföllel is a tálalás előtt.