Hőmérséklet - tárolás
Tante Fanny friss tésztáit hűtve, 2˚ C és 7˚ C között kell tárolni.
Hagyma
A különböző hagymafajták színben és ízben is sokoldalúak, a lágy édeskés ízűtől egészen a fűszeres csípősig.
Újhagyma:
Finom tízórai vagy uzsonna mellé kiválóan illik.
Mogyoróhagyma:
Íze intenzívebb, de nem csípősebb, mint a hagyományos hagyma.
Fehér hagyma:
A fehér hagyma lágy íze miatt közkedvelt, sokoldalúan felhasználható, salátákhoz is kiváló.
Vörös hagyma:
A magyar köztudatban a vörös hagyma a hagyma. A magyaros ételek alapvető hozzávalója, pörkölt, gulyás elképzelhetetlen nélküle.
Lila hagyma:
Íze nem annyira csípős, mint a vöröshagymáé, szép színe miatt kedvelt dekorációs elem.
Készítsen tökös – hagymás pizzát friss pizzatésztából.