Pizza burgonyával
és lilahagymával
0 Bewertungen
- kb. 20 perc
- 220° C
- 200° C
- kb. 15 perc
Hozzávalók Hozzávalók 4-6 főre:
- 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
- 125 g tejföl
- 1/2 lilahagyma karikára vágva
- 100-150 g burgonya főzve, hámozva, vékony szeletekre vágva
- Só és bors őrölve
- Kevés friss majoranna díszíteni
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A tésztát közvetlenül a hűtőből kivéve feldolgozzuk, a sütőpapírral együtt kitekerjük és közvetlenül a sütőlapra fektetjük, szélét behajtjuk és 2 cm-ként megnyomjuk.
-
Lépés 3
A tejfölt vékonyan elkenjük, burgonyával és a hagymával megszórjuk. Sóval és borssal fűszerezzük, majd 220° C -on aranybarnára sütjük.
Tipp
A lilahagyma helyett használhatunk póréhagymát vagy újhagymát.