Zöldfűszeres karika pizzatésztából
krémsajttal
0 Bewertungen
Ropogós zöldfűszeres pizzakarika friss krémsajttal. Tökéletes egy ebéd, vagy brunch fogásaként. Jó időben pedig a grill ételek mellé és megfelelő kísérő.
- kb. 13 perc
- 220°C
- 200°C
- kb. 5 perc
Hozzávalók:
- 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
- Alternatíva: Tante Fanny friss tönkölyös pizzatészta 400 g
- 100 g krémsajt
- Friss fűszernövények (petrezselyem, kakukkfű, zsálya..) ízlés szerint aprítva
- só és bors őrölve
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük.
-
Lépés 2
A krémsajtot a zöldfűszerekkel összekeverjük és sóval, borssal fűszerezzük.
-
Lépés 3
A tésztát előkészítjük és a sütőpapírral együtt kitekerjük.
-
Lépés 4
A fűszerezett krémsajttal megkenjük a tésztát. Hosszában az egészet feltekerjük és a hossza mentén kettévágjuk.
-
Lépés 5
A két tésztát összefonjuk és egy karikát formázunk belőle.
-
Lépés 6
A sütő középső sínén kb. 13 perc alatt megsütjük.