Pizza kecskesajttal
és színes paradicsommal
0 Bewertungen
- 18 - 20 perc
- 220°C
- 200°C
- kb. 10 perc
Hozzávalók 1 pizzához:
- 1 cs. Tante Fanny friss tönkölyös pizzatészta 400 g
- 1 rúd kecskesajt
- 600 g színes paradicsom karikákra vágva
- 100 g sűrített paradicsom
- friss spenótlevél a díszítéshez
- friss rozmaring a díszítéshez
- Só és bors őrölve
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A paradicsomsűrítményt sóval és borssal fűszerezzük. A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és egy tepsibe tesszük. Megkenjük a paradicsomszósszal és elrendezzük rajta a paradicsom szeleteket és a kecskesajtot.
-
Lépés 3
A sütő középső sínén 18 - 20 perc alatt készre sütjük. Tálalás előtt megszórjuk a spenótlevéllel és a friss rozmaringgal.