szezámos-mákos koszorúk

Szezámos-mákos koszorúk

pizzatésztából
Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 20 perc
  • 200°C
  • 180°C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók:

szezamos-makos koszoru

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát a sütőpapírral együtt egy tepsire kitekerjük.

  3. Lépés 3

    A tésztát széltében körülbelül 2 cm széles csíkokra vágjuk. Vízzel megkenjük és felváltva megszórjuk mákkal és szezámmaggal. Ízlés szerint megsózzuk, majd egymásra fektetünk egy mákos és egy szezámos csíkot, és jól összenyomkodjuk.

  4. Lépés 4

    A tésztacsíkot megcsavarjuk és koszorúvá formáljuk.

  5. Lépés 5

    A koszorúkat a sütő középső sínén kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!