Pizza Cardinale
0 Bewertungen
Pizza Cardinale – a jól ismert klasszikus. Készítsd el pillanatok alatt otthon is, mintha egy pizzériában lennél.
- 18-20 perc
- 220°C
- 200°C
- kb. 10 perc
Hozzávalók 1 pizzához:
- 1 cs. Tante Fanny friss tönkölyös pizzatészta 400 g
- 100 g paradicsomszósz
- 150 g sonka szeletekre vágva
- 1 zacskó mozzarella szeletekre vágva
- 200 g koktélparadicsom félbevágva
- 3 szál újhagyma apróra vágva
- 100 g gomba szeletekre vágva
- friss oregánó
- őrölt só és bors
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A paradicsomszószt sóval és borssal ízesítjük. A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és megkenjük a paradicsomszósszal.
-
Lépés 3
A pizzára tesszük a sonkát, mozzarellát, koktélparadicsomokat, újhagymát és gombát, majd megszórjuk oregánóval.
-
Lépés 4
A pizzát a sütő középső sínén 18-20 perc alatt ropogósra sütjük.