Kakaós csiga
0 Bewertungen
- 15-20 perc
- 180 °C
- 160 °C
- kb. 10 perc
Hozzávalók:
- 1 cs. Tante Fanny friss vajas élesztős leveles tészta 400 g
- kakaó krém vagy csokoládé krém
- 1 tojás a kenéshez
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és megkenjük a kakaókrémmel.
-
Lépés 3
A tésztát a keskenyebb oldalától feltekerjük és kb. 3 cm vastag szeletekre vágjuk.
-
Lépés 4
Sütés előtt a csigákat a felvert tojással megkenjük és pár percig hagyjuk kelni a tepsin, majd kb. 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.