Angyali csokigolyók
0 Bewertungen
- kb. 10 perc
- 180 °C
- 160 °C
- 15 perc
Hozzávalók Hozzávalók kb 15-18 golyóhoz:
- 1 cs Tante Fanny friss barna linzertészta 400 g
- sütőpapír
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A tésztát csomagoljuk ki, röviden gyúrjuk át és lisztezett deszkán vágjuk kb. 2 cm széles csíkokra, majd formázzunk kis golyókat belőle.
-
Lépés 3
Helyezzük egy sütőpapírral bélelt tepsibe és előmelegített sütőben középső sínen10 percig süssük.
Tipp
Apróra vágott étcsokoládé darabkákat is gyurhatunk a tésztához, hogy duplacsokis élményt nyújtson a desszert golyó!