Cseresznyés torta

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 12 - 13 perc
  • 170 °C
  • 150 °C
  • kb. 30 perc

Hozzávalók Hozzávalók 1 tortához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 170 °C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A marcipánt a rummal és a narancslével keverjük krémes pasztává.

  3. Lépés 3

    A friss élesztős leveles tésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki tepsire.

  4. Lépés 4

    A tésztát a marcipános masszával kenjük meg. Szórjuk meg a mandulalevélkékkel és a cseresznyével, és előmelegített sütőben 170 °C-on kb. 12 - 13 percig süssük.

  5. Lépés 5

    A baracklekvárt melegítsük fel, ezzel kenjük meg a még meleg tortát.

Tipp

A cseresznyetortát vaníliafagylalttal és mentalevelekkel díszítve még melegen tálaljuk!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!