Egres pite

bourbon vaníliás krémmel
Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 30 perc
  • 180°C
  • 160°C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók Egy 29 x 20,5 cm ø formához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 180°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A mascarponét, a porcukrot, a tojásokat és a vanília aromát jól összekeverjük.

  3. Lépés 3

    A tésztát egy sütő formába terítjük, a kilógó széleket visszahajtuk. Az édes mascarpone masszát a tésztára öntjük. Az egrest, belsejével felfelé, a másszára rendezzük.

  4. Lépés 4

    A sütő legalsó sínén kb. 30 perc alatt megsütjük.

Tipp

Okos ötlet: Az igazán édes szájúaknak egy gombóc vanília fagylalttal kínáljuk.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!