fekete-fehér koszorúk

Fekete-fehér koszorúk

pisztáciával
Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen

Tante Fanny friss vajas fekete-fehér süteménytésztánkból pillanatok alatt varázsolhatsz szemet gyönyörködtető pisztáciás koszorúkat a Karácsonyi Ünnepekre.

  • kb. 10 perc
  • 200°C
  • 180°C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 200° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát egy lisztezett felületen kinyújtjuk, majd vékony csíkká sodorjuk a kezünkkel. 2 csíkot összesodorva egymással koszorúkat formálunk.

  3. Lépés 3

    A koszorúkat előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt világosra sütjük.

  4. Lépés 4

    Hagyjuk kihűlni, majd megkenjük az olvasztott étcsokoládéval és megszórjuk az apróra vágott pisztáciával.

Tipp

A koszorúkat díszíthetjük különféle apróra vágott diófélével, például mandulával, dióval, mogyoróval, megszórhatjuk dekorcukorral vagy cukormázzal is bevonhatjuk.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!