Gombás pizzatekercs
0 Bewertungen
- 15-20 perc
- 210 °C
- 190 °C
- kb. 10 perc
Hozzávalók Hozzávalók 4 rúdhoz:
- 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
- 1 kis pohár tejföl
- 35 dkg gomba apróra vágva, átsütve
- 5 dkg ementáli sajt reszelve
- 1 tojás
- 1 ek petrezselyem aprítva
- Só, bors ízlés szerint
- 1 gerezd fokhagyma aprítva
- Olívaolaj a kenéshez
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 210°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A tejfölt keverjük simára és adjuk hozzá a többi összetevőt, és jól dolgozzuk össze.
-
Lépés 3
A pizzatésztát 4 egyenlő részre vágjuk fel. A masszát kenjük rá és tekerjük fel.
-
Lépés 4
Olívaolajjal kenjük meg és előmelegített sütőben 210 °C-on kb 15-20 percig süssük készre.
Tipp
Petrezselyem helyett használhatunk friss snidlinget is felaprítva a töltelékbe!