Gyümölcsös joghurt linzertészta morzsákkal
1 Bewertung
- 10 - 15 Min.
- 190° C
- 170° C
- kb. 8 perc
Hozzávalók 4 üveghez:
- 1 cs. Tante Fanny friss édes linzertészta 300 g
- 400 g görög joghurt
- 250 g áfonya
- 6 ek gránátalma mag
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 190 fokra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük, egy tepsibe helyezzük és villával megszurkáljuk.
-
Lépés 3
A sütő középső sínén 10 – 15 perc alatt aranybarnára megsütjük.
-
Lépés 4
A megsült tésztát kis darabokra morzsoljuk, majd az üvegekbe szórjuk a joghurttal és a gyümölcsdarabokkal felváltva egymásra rétegezve.
Tipp
Áfonya és gránátalma helyett málnát, szedret vagy epret is használhatunk.