Gyümölcsös tornyocskák sült réteslapokon

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 8 - 10 perc
  • 190 °C
  • 170 °C
  • 25 perc

Hozzávalók Hozzávalók 4 személyre:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 190° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A réteslapokat vágjuk négyszögekre, vajjal kikent sütőformába fektetve 190 °C-on süssük világosra, vegyük ki, és tegyük félre hűlni.

  3. Lépés 3

    A krémhez a mascarponét mézzel, porcukorral és a narancshéjjal keverjük simára, majd óvatosan adjuk hozzá a habbá vert tejszínt.

  4. Lépés 4

    A krémet töltsük csillagcsőrű habzsákba.

  5. Lépés 5

    4 tányérra helyezzünk a sült réteslapból, vigyük fel a krémet, tegyünk rá a gyümölcsökből, majd újabb réteslap következik, ismét krém, majd gyümölcs. A rétegezést addig folytassuk, amíg a hozzávalók el nem fogynak.

  6. Lépés 6

    A tetejét díszítsük krémmel és mentalevéllel.

Tipp

Tante Fanny friss rétestésztája ideális alapanyag könnyű, krémes desszertekhez.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!