Hesseni burgonyás pizza

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 15 - 20 perc
  • 210 °C
  • 190 °C
  • kb. 30 perc

Hozzávalók Hozzávalók 2-4 főre:

  • 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
  • 300 g főtt burgonya passzírozva
  • 300 g ementáli sajt reszelve
  • 400 g tejföl
  • 2 tojás
  • 2 szál póréhagyma finomra aprítva
  • bors, őrölt kömény

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tojást verjük fel, keverjük össze a burgonyával, hagymával, sajttal és tejföllel.

  3. Lépés 3

    Sóval, borssal, köménnyel fűszerezzük.

  4. Lépés 4

    A pizzatésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki tepsire, villával többször szurkáljuk meg, majd az elkészített masszát kenjük a tésztára.

  5. Lépés 5

    Előmelegített sütőben kb. 15 - 20 perc alatt süssük készre.

Tipp

Ha hússal szeretnénk elkészíteni, tehetünk feltétnek rá sonkát vagy pirított bacont is!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!