Málnatorta

Málnatorta

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 30 perc
  • 180°C
  • 160 °C
  • kb. 30 perc

Hozzávalók Hozzávalók 1 tortához:

A díszítéshez:

  • 2 ek jégcukor
  • 5 mentalevél

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 180°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A friss linzertésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki és helyezzük 24 cm átmérőjű, kivajazott sütőformába, jól nyomkodjuk bele.

  3. Lépés 3

    A krémtejszínt, porcukrot, tojást, tojássárgáját, sót és vaníliáscukrot keverjük krémesre, és a masszát öntsük a tésztára.

  4. Lépés 4

    Előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt süssük, amíg a massza megszilárdul. A tortát vegyük ki a sütőből, és hagyjuk hűlni.

  5. Lépés 5

    Az előkészített málnát halmozzuk a tortára.

Tipp

A málna helyett más gyümölccsel is érdemes kipróbálni a receptet.
A díszítéshez: a jégcukrot és néhány mentalevelet aprítsunk össze mixerrel, és ezzel kínáljuk a tortát.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!