Medvehagymás csomók

Medvehagymás csomók

krémsajttal
Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
5 / 5
1 Bewertung

Finom, medvehagymás falatok Tante Fanny friss pizzatésztájából. Dobd fel egy kis krémsajttal és élvezd ki a kora tavaszi ízeket.

  • kb. 20 perc
  • 200°C
  • 180°C
  • kb. 20 perc

Hozzávalók 7-8 medvehagymás csomóhoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A krémsajtot a medvehagymával, tojással és dióval összekeverjük, sóval és borssal ízesítsük.

  3. Lépés 3

    A tésztát a sütőpapírral együtt a tepsire kitekerjük. A krémsajtos keveréket kenjük el a tészta felén, és hajtsuk rá a tészta másik felét.

  4. Lépés 4

    A tésztát kb. 2 cm-es széles csíkokra vágjuk és lazán csomózzuk össze őket.

  5. Lépés 5

    A medvehagymás csomókat a sütő középső sínén kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük.

Tipp

Remekül illik hozzá egy friss tavaszi saláta.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!