Paradicsomos fetás quiche
brokkolival
0 Bewertungen
- kb. 45 perc
- 190°C
- 170°C
- kb. 15 perc
Hozzávalók:
- 1 cs. Tante Fanny friss omlós quiche és linzertészta 300 g
- 150 g koktélparadicsom tisztítva, elfelezve
- 150 g brokkoli rózsáira szedve
- 200 g feta kockákra vágva
- 200 g mascapone
- 140 g tejföl
- 3 tojás
- 1 csokor petrezselyem aprítva
- Só és bors
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokokzaton 190°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A mascaropne-t, tejfölt, petrezselymet összekeverjük a tojásokkal és sóval, borssal fűszerezzük.
-
Lépés 3
A tésztát egy kerek formába fektetjük. Rátöltjük a mascarpone-s krémet, majd sorban elrendezzük rajta a koktélparadicsomot, feta sajtot és brokkolit.
-
Lépés 4
A sütő legalsó sínén kb. 45 perc alatt készre sütjük.
Tipp
Okos ötlet: Ha még nem sült át teljesen az étel, de a teteje már kezd barnulni, fedjük le egy alufóliával. Így süssük tovább.