Perec háromféle töltelékkel
0 Bewertungen
- 220°C
- 200°C
- 15-20 perc
Hozzávalók:
- 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
- 150 g gouda sajt reszelve
- 80 g füstölt sajt reszelve
- 50 g szalonna kockázva
- oregánó
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük
-
Lépés 2
A pizzatésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és hosszában 3 egyforma nagyságú részre vágjuk. Az első tésztára hosszában gouda sajtot és oreganot szórunk. A második tésztára füstölt sajtot, a harmadikra ismét gouda sajtot és kockázott szalonnát szórunk.
-
Lépés 3
A tésztát egyesével óvatosan egy-egy csíkban feltekerjük és perecet formázunk belőlük. A tetejüket a maradék gouda sajttal megszórjuk. A füstölt sajttal töltött perec tetejét oregánóval is fűszerezzük.
-
Lépés 4
A sütő középső sínén kb. 20 perc alatt megsütjük.
Tipp
További ízesítésként a tetejére őrölt piros paprikát is szóratunk a reszlet sajton kívül.