Pizza Margherita
1 Bewertung
Annyira egyszerű és mégis olyan finom… A Pizza Margherita pizzaszósszal, paradicsommal és mozzarellával pillanatok alatt elkészül, és maximum 20 perc alatt megsül. Egyszerű, de nagyszerű. Friss bazsalikommal tálaljuk!
- 15-20 perc
- 220°C
- 200°C
- kb. 10 perc
Hozzávalók:
- 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
- 200 g pizzaszósz vagy paradicsomszósz
- 125 g mozzarella (bivaly- vagy tehén)
- kb. 10 koktélparadicsom felezve
- 1 tk. oregánó
- 1 csokor Friss bazsalikom a szóráshoz
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A pizzatésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki tepsire és megkenjük a pizzaszósszal.
-
Lépés 3
A mozzarellát nagyobb darabokra tépjük szét, majd a paradicsommal együtt a tészta tetején egyenletesen eloszlatjuk és megszórjuk oregánóval.
-
Lépés 4
A pizzát a sütő legalsó sínén 15-20 perc perc alatt ropogósra sütjük.
-
Lépés 5
Sütés után megszórjuk a friss bazsalikomlevelekkel.