pizza margherita

Pizza Margherita

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
5 / 5
1 Bewertung

Annyira egyszerű és mégis olyan finom… A Pizza Margherita pizzaszósszal, paradicsommal és mozzarellával pillanatok alatt elkészül, és maximum 20 perc alatt megsül. Egyszerű, de nagyszerű. Friss bazsalikommal tálaljuk!

  • 15-20 perc
  • 220°C
  • 200°C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók:

  • 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
  • 200 g pizzaszósz vagy paradicsomszósz
  • 125 g mozzarella (bivaly- vagy tehén)
  • kb. 10 koktélparadicsom felezve
  • 1 tk. oregánó
  • 1 csokor Friss bazsalikom a szóráshoz

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A pizzatésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki tepsire és megkenjük a pizzaszósszal.

  3. Lépés 3

    A mozzarellát nagyobb darabokra tépjük szét, majd a paradicsommal együtt a tészta tetején egyenletesen eloszlatjuk és megszórjuk oregánóval.

  4. Lépés 4

    A pizzát a sütő legalsó sínén 15-20 perc perc alatt ropogósra sütjük.

  5. Lépés 5

    Sütés után megszórjuk a friss bazsalikomlevelekkel.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!