Quiche édesburgonyával

és virslivel
Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 40 perc
  • 210°C
  • 190°C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók 1 quiche-hez:

  • 1 cs. Tante Fanny friss omlós quiche és linzertészta 300 g
  • 250 g tejföl
  • 4 tojás
  • 350 g édesburgonya reszelve
  • 2 szál frankfurti virsli karikákra vágva
  • 80 g kecskesajt kockákra vágva
  • 1/2 csokor petrezselyem aprítva
  • Só és bors őrölve
  • Maradék petrezselyem a szóráshoz

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 190°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tejfölt a tojásokkal elkeverjük. A reszelt édesburgonyát, virslit, sajt darabokat és petrezselymet hozzákeverjük. Sóval, borssal jól megfűszerezzük.

  3. Lépés 3

    A tésztát a sütőpapíral együtt kitekerjük és a sütőpapírral együtt egy formába tesszük. A lelógó tésztaszéleket visszahajtjuk. Az édesburgonyamasszát eloszlatjuk a tésztán.

  4. Lépés 4

    Az édesburgonya quiche-t kb. 40 perc alatt aranybarnára sütjük. Megszórjuk petrezselyemmel.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!