Ropogós magvas sarkak

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
5 / 5
1 Bewertung
  • kb. 30 perc
  • 200°C
  • 180°C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A cukrot, 5 ek. vizet és a vajat lassan felmelegítjük egy serpenyőben, de nem hagyjuk felforrni. A vajat és a cukrot csak megolvasztjuk. Aprított diófélékkel összekeverjük.

  3. Lépés 3

    A linzertésztát a sütőpapírral együtt egy tepsibe kitekerjük és a sárgabarack lekvárral megkenjük és eloszlatjuk rajta a diós keveréket.

  4. Lépés 4

    A sütő középső sínén kb. 30 perc alatt megsütjük. Hűlni hagyjuk és sarkakat vágunk belőle.

Tipp

A magvas sarkakat sülés után mártsuk csokoládéba.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!