Savanyú káposztás quiche ropogós szalonnával
0 Bewertungen
- kb. 35 perc
- 200°C
- 180°C
- kb. 30 perc
Hozzávalók:
- 1 cs. Tante Fanny friss omlós quiche és linzertészta 300 g
- 140 g szalonna
- 600 g savanyú káposzta
- 3 tojás
- 150 ml tejszín
- 1 mk. szerecsendió
- metélőhagyma
- Só és bors
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A szalonnát, savanyúkáposztát, tojásokat, tejszínt és metélőhagymát összekeverjük. Sóval, borssal és szerecsendióval fűszerzzük.
-
Lépés 3
A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és egy formába tesszük. A lelógó részeket visszahajtjuk. A savanyú káposztás keveréket a tésztára töltjük.
-
Lépés 4
A quiche-t a sütő legalsó sínén kb. 35 perc alatt aranybarnára sütjük. Sülés után megszórjuk maradék metélőhagymával.