Sült kukorica pizzatésztában
0 Bewertungen
- kb. 20 perc
- 170°C
- 150°C
- kb. 30 perc
Hozzávalók 10 cső kukoricához:
- 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
- 10 cső kukorica főtt
- 20 szelet bacon szalonna
- 80 g sajt a szóráshoz
- 1 gerezd fokhagyma megtisztítva, préselve
- 5 ek. olívaolaj
- 1/2 csokor petrezselyem aprítva
- 1/2 bio citrom reszelt héja, facsart leve
- Só és bors őrölve
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 170°C-ra előmelegítjük és a tésztát a hűből kivesszük.
-
Lépés 2
A fokhagymát, az olívaolajat, a petrezselymet, a citrom héját és a levét keverjük össze és fűszerezzük sóval, borssal.
-
Lépés 3
A pizzatésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük. Hosszában 10 csíkra vágjuk.
-
Lépés 4
A kukoricát előbb a baconnnel, majd a pizzatészta csíkokkal körbetekerjük és egy tepsire tesszük. Megkenjük a páccal és megszórjuk sajttal.
-
Lépés 5
A sütő középső sínén kb. 20 perc alatt megsütjük.