“Tészta – bonbon” csirkével és zöldségekkel

“Tészta – bonbon” csirkével és zöldségekkel

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 15 perc
  • 180 °C
  • 160 °C
  • 25 perc

Hozzávalók Hozzávalók kb. 12 bonbonhoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A csirkemellet sóval, borssal és curryvel fűszerezzük, majd forró olajban hirtelen süssük meg, és hagyjuk kihűlni.

  3. Lépés 3

    A csirkehúst a blansírozott sárgarépával, az újhagymával és a krémtejszínnel keverjük össze.

  4. Lépés 4

    A tésztát vágjuk fel 4 egyforma nagyságú négyzetre, és az olvasztott vajjal kenjük meg.

  5. Lépés 5

    Két tésztanégyzetet helyezzük egymásra, és a tölteléket egyenletesen osszuk el. A széleknél jobb és bal oldalon kb. 2 cm-t hagyjunk szabadon.

  6. Lépés 6

    A tésztát csavarjuk fel úgy, hogy egy "Bonbonhoz" hasonlítson.

  7. Lépés 7

    A kész bonbonokat fektessük egy sütőpapírral bélelt tepsibe és olvasztott vajjal kenjük meg.

  8. Lépés 8

    Előmelegített sütőben kb. 15 percig süssük.

Tipp

Nagyszerű vendégváró kínáló falatkák, amelyhez készíthetünk tejfölös – fokhagymás mártogatóst is.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!