Tonhalas pizza

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 13 - 15 perc
  • 220° C
  • 200° C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók Hozzávalók 4 főre:

  • 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
  • 1 szál póréhagyma karikákra vágva
  • 250 g tejföl
  • 1 tk kakukkfű morzsolva
  • 2 doboz tonhalkonzerv lecsepegtetve
  • Só, bors ízlés szerint

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tejfölt és a kakukkfüvet keverjük össze, sóval és borssal ízesítsük.

  3. Lépés 3

    A tonhalat villával törjük össze.

  4. Lépés 4

    A tésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki, fektessük tepsire, kenjük meg a tejfölös masszával, majd halmozzuk rá a hagymakarikákat és a tonhalat.

  5. Lépés 5

    Előmelegített sütőben alsó sínen kb. 13 - 15 perc alatt süssük ropogósra.

Tipp

Tejfölös alap helyett használhatunk paradicsomos alapot vagy pizzaszószt is!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!