Friss gasztro leveles tészta
Friss gasztro leveles tészta
- laktózmentes
- vegetáriusok és vegánok számára ajánlott
Nem tartalmaz
tartalmaz színezéket, tartalmaz keményített zsírokat, tartalmaz mesterséges ízfokozót és tartalmaz tartósítószert
Az előételekhez, főételekhez és desszertekhez egyaránt kiváló tészta
Ez a tészta igazi mindentudó. A Tante Fanny friss leveles tészta gasztro sütésre kész, sütőpapírra feltekert, egyszerű, időtakarékos és sokféleképpen felhasználható.
Méret: 52 x 32 cm, sütőpapírra feltekerve
Nyújtott vastagság: kb. 3,2 mm
Karton tartalma: 6 csomag, egyenként 700 g
Tárolás: Hűtve, kb. +2°C és +8°C között
Elkészítési javaslat:
A leveles tésztát tekerd ki a sütőpapírral együtt egy tepsibe, és az elkészített tölteléket kend a tésztára. A tésztát tekerd össze rétes formára és formázz belőle kisebb táskákat.
Sütés előtt a tésztát vízzel vagy felvert tojással kend meg.
Az aprósüteményt előmelegített sütőben/légkeveréses sütőben 220°C/200°C-on süsd 15-20 percig (rétes esetében 35-40 percig).
Allergének:
Glutént tartalmazó gabonafélék
Laktóztartalom < 0,1%
Friss gasztro leveles tészta 700 g (méret: kb 52 x 32 cm; nyújtott vastagság: kb. 3,2 mm)
Karton tartalma: 6 csomag, egyenként 700 g
Sütőpapírral feltekerve, sütésre kész.
Összetevők: búzaliszt; ivóvíz; pálmazsír; etil-alkohol; búzakeményítő; cukor; repceolaj; étkezési só; étkezési sav: citromsav.
* Laktózmentes: laktóztartalom < 0,1 %
Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett ideig. Tárolja hűtőszekrényben 2-7°C-on. Felbontás után azonnal süsse meg.
Tante Fanny friss leveles tésztája a gasztronómiában is nagy népszerűségnek örvend, mivel sütésre készen, sütőpapírra kinyújtva kínáljuk, és csak friss hozzávalókra és kreatív ötletekre van szükség a vendégek elkápráztatásához. Ez a 3,2 mm vastagságú tészta a sütés után extra leveles lesz – ahogy a szakember mondja.